Pianoles

Hoe speel je piano? Met je vingers! Maar met dit antwoord weet je nog niet genoeg om het zelf uit te proberen, dat begrijp je. Pigmalion vzw biedt je de mogelijkheid om de rest ook te weten te komen. Als klant ben je geheel vrij te kiezen op welke manier je dat doet. Je bepaalt zelf je lesuren en werkmateriaal. Eén beperking: we komen niet tot bij u, vanwege de toestellen, computer, muziekfiles, printer... die hier worden gebruikt. Kom gerust eens langs...

Prijs: 30 euro per uur, btw incl. Plaats: Gierle, België.

Tijdens die les kan je uitleg vragen, een song of partituur vragen, of iets anders dat je wil weten. Een YouTube video bestellen kan ook: Ik reken 1 uur pianoles als hij niet langer is dan ongeveer 3 minuten voor de partituur en twee lessen voor een transcriptie of partituur + tutorial video.

Online lessen zijn ook mogelijk. Via mail of Skype. Je betaalt het aantal minuten dat we al skypend vullen met les, al was het maar voor een kwartiertje. Ik richt me naar jouw vragen en interesses. Je hebt dan wel ook zelf Skype en een webcam nodig. Of je bestelt een Online Lesson. Je betaalt als je tevreden bent met het resultaat.

Nog vragen? Neem gerust contact op: Annemie Van Riel, bel 0485-697948 of mail.

Luister naar de leerlingen in de video's of lees over hun grappige ideeën tijdens de les.